top of page
ค้นหา
  • รูปภาพนักเขียนthai-chef

คุณรู้หรือไม่ว่าน้ำมันแต่ละชนิดต่างกัน

น้ำมันแต่ละชนิดส่งผลต่อวิธีการปรุงอาหาร ตลอดจนรสชาติและกลิ่นอาหารในขณะรับประทาน

สมาคมเชฟประเทศไทย ร่วมกับ Bunge Loders Croklaan จัดกิจกรรม Battle of The Oils เพื่อประเมินรสชาติความดึงดูดทางประสาทสัมผัสและประสิทธิภาพของน้ำมันพืชชั้นนำ 8 ชนิด เทียบกับอาหารไทยยอดนิยม

โดยมี... เชฟมืออาชีพ, อาจารย์และนักเรียนสายอาหาร, Food Influencer, แม่บ้าน-พ่อบ้าน และ ผู้ที่ชื่นชอบการทำอาหาร ตลอดจนผู้บริโภค ร่วมเป็นกรรมการตัดสินกับเรา

ติดตามเราบทสรุปของน้ำมันทั้ง 8 ชนิด ได้เร็วๆ นี้


Do you know each type of oil has distinct functional, flavor and sensory characteristics that affect how food is prepared, served and enjoyed?

We are embarking on an interesting project with Bunge Loders Croklaan to assess taste, sensory appeal and performance of eight top vegetable oils against popular dishes.

A panel of professional chefs, food influencers, food instructors, home makers and consumers will be joining us as judges too.

Follow us here to find out how your favorite cooking oil performed!


ดู 31 ครั้ง0 ความคิดเห็น
bottom of page